AKTUELLT


Pappa Grappa Social Club är en personlig lokal på c:a 200 m2 i två plan, belägen mitt i centrala Norrköping och i nära anslutning till Industrilandskapet och Strömparken, med strömmen och gamla Yllefabriken precis runt knuten. 

I denna eventlokal, som ligger i direkt anslutning till våra andra tre enheter Ànima, Matbaren och Terrassen, har du möjlighet att boka, skapa och arrangera din egna tillställning så som du vill ha den - från små möten till större konferenser, från föredraget till lunchen och vidare till middagen eller varför inte större bjudningar som fester, baler och annat skoj!
Nalkas det t. ex. bröllop, födelsedag eller kanske minnesstund? Lokalen lämpar sig för de flesta typer av arrangemang/event och har plats för drygt 150 personer, vår inställning är att i ett första läge är det så gott som bara fantasin som sätter gränserna...

I lokalen finns en fullt utrustad bar, bord, stolar och porslin, ett internt ljudsystem samt projektor med tillhörande duk - lägg sedan till att vi givetvis jobbar i nära samarbete med våra två eminenta kök i Matbaren och Ànima, att vi personalbesätter för varje unikt tillfälle och individuellt behov och bilden börjar klarna.
Lokalen kan du hyra såväl dag- som kvällstid varje dag fram till klockan 01:00, vi hjälper dig med planeringen och skräddarsyr din tillställning utifrån just dina specifika önskemål och behov, med ett personligt och proffesionellt bemötande hoppas vi ständigt kunna överraska er, gå era önskemål till mötes och tillsammans skapa en oförglömlig upplevelse som ni kommer att tala om länge - välkomna till Pappa Grappa Social Club! 


ÖPPETTIDER


Endast bokningar via 

event@pappagrappa.se


KONTAKTA OSSFältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt Felaktig e-post
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Ditt meddelande har skickats
Tyvärr, ditt meddelande skickades inte